Humberto Tan opent de aanval op Thierry Baudet: "Racistisch en homofoob" (video)

Humberto Tan opent de aanval op Thierry Baudet: "Racistisch en homofoob" (video)

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet baarde de afgelopen dagen weer eens opzien door te beweren dat heteroseksuele blanke mannen geen aids kunnen krijgen. Reden genoeg voor Humberto Tan om zondagavond de aanval op Baudet te openen: "Baudet vindt het nodig om aids-leed te bagatelliseren en te overgieten met een racistisch homofoob sausje."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> opent de aanval op <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Racistisch en homofoob&quot; (video) Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet baarde de afgelopen dagen weer eens opzien door te beweren dat heteroseksuele blanke mannen geen aids kunnen krijgen. Reden genoeg voor Humberto Tan om zondagavond de aanval op Baudet te openen: "Baudet vindt het nodig om aids-leed te bagatelliseren en te overgieten met een racistisch homofoob sausje." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. "Raakt me persoonlijk"Tan vertelt dat hij lang getwijfeld heeft of hij er aandacht aan moest besteden, maar in het buitenland zijn de uitspraken van Baudet al opgepikt. De presentator vertelt echter dat de uitspraken hem persoonlijk raken. Hij haalt vervolgens niet alleen de broers van Mark Rutte en Eberhard van der Laan aan, maar ook zijn eigen broer, die is overleden aan aids. "Baudet bedankt," besluit een cynische Tan. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Tan opent de aanval op Thierry Baudet: "Racistisch en homofoob" (video)

"Raakt me persoonlijk"
Tan vertelt dat hij lang getwijfeld heeft of hij er aandacht aan moest besteden, maar in het buitenland zijn de uitspraken van Baudet al opgepikt. De presentator vertelt echter dat de uitspraken hem persoonlijk raken. Hij haalt vervolgens niet alleen de broers van Mark Rutte en Eberhard van der Laan aan, maar ook zijn eigen broer, die is overleden aan aids. "Baudet bedankt," besluit een cynische Tan.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV