Zien: Jamal Ben Saddik wil graag met Rico Verhoeven in discussie bij Humberto

Zien: Jamal Ben Saddik wil graag met Rico Verhoeven in discussie bij Humberto

Komende zaterdag (23 oktober) is het zover: bij GLORY 73 nemen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik het tegen elkaar op voor de wereldtitel. De twee kemphanen hebben elkaar regelmatig voor rotte vis uitgemaakt via de media, maar Ben Saddik geeft bij Humberto aan dat hij het graag een keer wil uitpraten met Verhoeven - aan tafel in de studio.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jamal Ben Saddik</em> wil graag met Rico Verhoeven in discussie bij <em>Humberto</em> Komende zaterdag (23 oktober) is het zover: bij GLORY 73 nemen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik het tegen elkaar op voor de wereldtitel. De twee kemphanen hebben elkaar regelmatig voor rotte vis uitgemaakt via de media, maar Ben Saddik geeft bij Humberto aan dat hij het graag een keer wil uitpraten met Verhoeven - aan tafel in de studio. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. SpuugincidentHumberto Tan geeft meteen aan dat hij er niet tussen zal springen, vooral door de enorme kracht en lengte van de twee kickboksers. Zo is Ben Saddik maar leefst 2,05 meter lang - een kop groter dan de presentator. De Belgische bokser kijkt ook berouwvol terug op een spuugincident van enkele jaren geleden. "Ik ben daar echt de fout in gegaan." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jamal Ben Saddik wil graag met Rico Verhoeven in discussie bij Humberto

Spuugincident
Humberto Tan geeft meteen aan dat hij er niet tussen zal springen, vooral door de enorme kracht en lengte van de twee kickboksers. Zo is Ben Saddik maar leefst 2,05 meter lang - een kop groter dan de presentator. De Belgische bokser kijkt ook berouwvol terug op een spuugincident van enkele jaren geleden. "Ik ben daar echt de fout in gegaan."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV