Humberto in gesprek met interseksuelen: "Jij klopt niet, jij moet weg" (video)

Humberto in gesprek met interseksuelen: "Jij klopt niet, jij moet weg" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> in gesprek met interseksuelen: &quot;Jij klopt niet, jij moet weg&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan ging zondagavond in gesprek met een aantal interseksuelen, mensen die niet worden geboren als man of vrouw. Marleen Hendrickx heeft hier een theatervoorstelling over gemaakt omdat ze het taboe wil doorbreken. Eén van de interseksuelen, Koen Wildenbeest, vertelt dat in ongeveer tien procent van de gevallen een abortus wordt voorgesteld door de arts als blijkt dat iemand in de baarmoeder interseksueel is. Tan vat dit kort en bondig samen: "Jij klopt niet, jij moet weg." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto in gesprek met interseksuelen: "Jij klopt niet, jij moet weg" (video)

Humberto Tan ging zondagavond in gesprek met een aantal interseksuelen, mensen die niet worden geboren als man of vrouw. Marleen Hendrickx heeft hier een theatervoorstelling over gemaakt omdat ze het taboe wil doorbreken. Eén van de interseksuelen, Koen Wildenbeest, vertelt dat in ongeveer tien procent van de gevallen een abortus wordt voorgesteld door de arts als blijkt dat iemand in de baarmoeder interseksueel is. Tan vat dit kort en bondig samen: "Jij klopt niet, jij moet weg."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV