Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video)

Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video)

André Hazes is sinds zondag weer terug in Nederland, nadat hij door zijn moeder Rachel is opgehaald in Alicante. Zijn aankomst betekende een waar mediacircus op de luchthaven en de vraag rijst: waarom kozen de twee er niet niet voor om Schiphol via een speciale en rustigere manier te verlaten? "Die ruimte had gehuurd kunnen worden voor 300 euro en dan waren ze uit het vliegtuig meteen daarnaartoe gebracht en met een auto weggebracht. Dat was wat slimmer geweest", aldus Albert Verlinde zondagavond bij Shownieuws.

'Nu a.u.b. met rust laten'
Vonden de twee de aandacht misschien dan toch niet zo erg? Dat zou natuurlijk zomaar kunnen, gezien hun drang naar attentie. Verlinde belde nog even met Rachel en die laat weten: "Dit hebben we dan even meegemaakt maar nu weer verder met rust laten a.u.b." Dat laatste gaat ongetwijfeld NIET gebeuren. Bekijk het fragment, waarin Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker ook vertelt dat André tijdelijk gestopt is met zijn column in Veronica Superguide, hieronder.

Rachel Hazes na aankomst met <em>André</em> op Schiphol: &quot;Nu met rust laten&quot; (video) André Hazes is sinds zondag weer terug in Nederland, nadat hij door zijn moeder Rachel is opgehaald in Alicante. Zijn aankomst betekende een waar mediacircus op de luchthaven en de vraag rijst: waarom kozen de twee er niet niet voor om Schiphol via een speciale en rustigere manier te verlaten? "Die ruimte had gehuurd kunnen worden voor 300 euro en dan waren ze uit het vliegtuig meteen daarnaartoe gebracht en met een auto weggebracht. Dat was wat slimmer geweest", aldus Albert Verlinde zondagavond bij Shownieuws. 'Nu a.u.b. met rust laten'Vonden de twee de aandacht misschien dan toch niet zo erg? Dat zou natuurlijk zomaar kunnen, gezien hun drang naar attentie. Verlinde belde nog even met Rachel en die laat weten: "Dit hebben we dan even meegemaakt maar nu weer verder met rust laten a.u.b." Dat laatste gaat ongetwijfeld NIET gebeuren. Bekijk het fragment, waarin Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker ook vertelt dat André tijdelijk gestopt is met zijn column in Veronica Superguide, hieronder. Bekijk ook Zit André Hazes in Alicante (Spanje)? Yvonne Coldeweijer heeft het antwoord Bekijk deze video » Bekijk de beelden: André Hazes en moeder Rachel gespot op Schiphol Bekijk deze video »
TV :
Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV