Don Diablo openhartig bij Humberto: "Eén belediging treft je zó hard"

Don Diablo openhartig bij Humberto: "Eén belediging treft je zó hard"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Don Diablo</em> openhartig bij <em>Humberto</em>: &quot;Eén belediging treft je zó hard&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. DJ Don Diablo en danser/choreograaf Timor Steffens hebben de handen ineengeslagen voor een theatervoorstelling over de tol van roem en bekend zijn. Een openhartige Don Diablo vertelt openhartig over zijn kwetsbare kant: "Je kunt tien complimenten krijgen en één belediging, maar die treft je zó hard. Ik ben daar echt gevoelig voor," aldus de DJ. Gelukkig is Frits Spits aanwezig voor het broodnodige vaderlijke advies. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Don Diablo openhartig bij Humberto: "Eén belediging treft je zó hard"

DJ Don Diablo en danser/choreograaf Timor Steffens hebben de handen ineengeslagen voor een theatervoorstelling over de tol van roem en bekend zijn. Een openhartige Don Diablo vertelt openhartig over zijn kwetsbare kant: "Je kunt tien complimenten krijgen en één belediging, maar die treft je zó hard. Ik ben daar echt gevoelig voor," aldus de DJ. Gelukkig is Frits Spits aanwezig voor het broodnodige vaderlijke advies.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV