Frits Spits dolblij met opmars Nederlandstalige muziek: "Waarom niet altijd gedaan?"

Frits Spits dolblij met opmars Nederlandstalige muziek: "Waarom niet altijd gedaan?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frits Spits</em> dolblij met opmars Nederlandstalige muziek: &quot;Waarom niet altijd gedaan?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Radio-dj Frits Spits is al jaren een warm pleitbezorger van Nederlandstalige muziek. Mede door zijn toedoen stond 'Avond' van Boudewijn de Groot ooit zelfs op de eerste plaats in de Top 2000. Spits is lovend over het Nederlandstalige album van Racoon, waarvan zanger Bart van der Weide zegt dat in het Nederlands schrijven een stuk makkelijker is dan in het Engels. "Waarom heb je dat niet altijd gedaan?" vraagt Spits zich af. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frits Spits dolblij met opmars Nederlandstalige muziek: "Waarom niet altijd gedaan?"

Radio-dj Frits Spits is al jaren een warm pleitbezorger van Nederlandstalige muziek. Mede door zijn toedoen stond 'Avond' van Boudewijn de Groot ooit zelfs op de eerste plaats in de Top 2000. Spits is lovend over het Nederlandstalige album van Racoon, waarvan zanger Bart van der Weide zegt dat in het Nederlands schrijven een stuk makkelijker is dan in het Engels. "Waarom heb je dat niet altijd gedaan?" vraagt Spits zich af.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV