Bekijk teaser Chantals Pyjama Party 2022 in Ziggo Dome

Bekijk teaser Chantals Pyjama Party 2022 in Ziggo Dome

Chantals Pyjama Party in 2019 was een enorm succes, en daarom komt de grootste pyjama party van Nederland in oktober 2022 terug. We moeten er nog even op wachten, maar gelukkig is voorpret het allerleukste. En om verzekerd te zijn van een ticket, kun je je hier alvast aanmelden voor de verkoop. Bekijk hieronder de teaser van Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome 2022.

Lees verder onder de video.

Bekijk teaser <em>Chantals Pyjama Party</em> 2022 in Ziggo Dome Chantals Pyjama Party in 2019 was een enorm succes, en daarom komt de grootste pyjama party van Nederland in oktober 2022 terug. We moeten er nog even op wachten, maar gelukkig is voorpret het allerleukste. En om verzekerd te zijn van een ticket, kun je je hier alvast aanmelden voor de verkoop. Bekijk hieronder de teaser van Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome 2022. Lees verder onder de video. Vol verrassingenEerder leek een tweede editie van Chantals Pyjama Party er niet te komen. Maar ook in 2022 komt er weer een wervelende show vol verrassingen, mooie optredens en spraakmakende acts, precies zoals je van Chantal gewend bent. Samen met co-host Tijl Beckand en je favoriete Nederlandse artiesten trekt ze alles uit de muzikale kast. Chantal Janzen draagt drie verschillende pyjama's op pyjamafeest in Ziggo Dome Bekijk deze video » "Allemaal in pyjama"Op Instagram schrijft Chantal: "Wat een droom was dit in 2019… Het begon met het uitspreken van een wens, ‘n idee, ‘n droom, en dan moet men er nog maar ‘s in geloven, en er zin in hebben.., nou dat hadden jullie blijkbaar! Ik wilde een concert maken, een event wat mooi was voor alle generaties. En dat werd het uiteindelijk ook! Toen we voor het eerst in de Ziggo kwamen om erover te praten dacht ik Mien god wat is het hier groot waarom dóe ik dit?? En een pyjama als dresscode… Maar: jullie waren er: Allemaal in pyjama, van jong tot oud, opa’s oma’s kinderen kleinkinderen tieners volwassenen buren vrienden familie, jullie kwamen allemaal, en maakten er één groot feest van!! Dat ik dit mocht meemaken… En nu mogen we gewoon wéér!!" Bekijk de teaser van Chantals Pyjama Party 2022 hierboven. Bekijk ook Terugblik op Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome Bekijk deze video » Video: eerste beelden Chantals Pyjama Party, 30 oktober eerste aflevering Bekijk deze video »
Show :
Bekijk teaser Chantals Pyjama Party 2022 in Ziggo Dome

Vol verrassingen
Eerder leek een tweede editie van Chantals Pyjama Party er niet te komen. Maar ook in 2022 komt er weer een wervelende show vol verrassingen, mooie optredens en spraakmakende acts, precies zoals je van Chantal gewend bent. Samen met co-host Tijl Beckand en je favoriete Nederlandse artiesten trekt ze alles uit de muzikale kast.

"Allemaal in pyjama"
Op Instagram schrijft Chantal: "Wat een droom was dit in 2019… Het begon met het uitspreken van een wens, ‘n idee, ‘n droom, en dan moet men er nog maar ‘s in geloven, en er zin in hebben.., nou dat hadden jullie blijkbaar! Ik wilde een concert maken, een event wat mooi was voor alle generaties. En dat werd het uiteindelijk ook! Toen we voor het eerst in de Ziggo kwamen om erover te praten dacht ik Mien god wat is het hier groot waarom dóe ik dit?? En een pyjama als dresscode… Maar: jullie waren er: Allemaal in pyjama, van jong tot oud, opa’s oma’s kinderen kleinkinderen tieners volwassenen buren vrienden familie, jullie kwamen allemaal, en maakten er één groot feest van!! Dat ik dit mocht meemaken… En nu mogen we gewoon wéér!!"

Bekijk de teaser van Chantals Pyjama Party 2022 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk teaser Chantals Pyjama Party 2022 in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV