Ellen Deckwitz over De Dansmarathon: "Squid Game, maar met Wendy van Dijk"

Ellen Deckwitz over De Dansmarathon: "Squid Game, maar met Wendy van Dijk"

Het is bijna niemand ontgaan: afgelopen weekend kwam het opmerkelijke tv-idee van John de Mol voor een dansmarathon tot leven. Ook columnist Ellen Deckwitz besteedt er nog even aandacht aan op NPO Radio 1. "De Dansmarathon was Squid Game, maar met Wendy van Dijk."

Lees verder onder de video.

Ellen Deckwitz over <em>De Dansmarathon</em>: &quot;<em>Squid Game</em>, maar met Wendy van Dijk&quot; Het is bijna niemand ontgaan: afgelopen weekend kwam het opmerkelijke tv-idee van John de Mol voor een dansmarathon tot leven. Ook columnist Ellen Deckwitz besteedt er nog even aandacht aan op NPO Radio 1. "De Dansmarathon was Squid Game, maar met Wendy van Dijk." Lees verder onder de video. GifbekerVolgens Deckwitz had Van Dijk, die vier miljoen euro waard is, deze gifbeker makkelijk aan haar voorbij kunnen laten gaan. Op social media doemde ondertussen de vraag op of dit allemaal wel moest kunnen, maar het antwoord van Deckwitz is simpel: "Natuurlijk kan dit!" In ieder geval lijkt John de Mol zijn doel bereikt te hebben: een verwezenlijkte tv-droom die het gesprek van de dag is. Bekijk de column van Ellen Deckwitz op NPO Radio 1 hierboven. Bekijk ook Video: Dansmarathon-Toon & Maria emotioneel en dankbaar na inzamelingsactie Bekijk deze video » Shownieuws: keert De Dansmarathon in 2022 terug op televisie? Bekijk deze video »
Entertainment :
Ellen Deckwitz over De Dansmarathon: "Squid Game, maar met Wendy van Dijk"

Gifbeker
Volgens Deckwitz had Van Dijk, die vier miljoen euro waard is, deze gifbeker makkelijk aan haar voorbij kunnen laten gaan. Op social media doemde ondertussen de vraag op of dit allemaal wel moest kunnen, maar het antwoord van Deckwitz is simpel: "Natuurlijk kan dit!" In ieder geval lijkt John de Mol zijn doel bereikt te hebben: een verwezenlijkte tv-droom die het gesprek van de dag is.

Bekijk de column van Ellen Deckwitz op NPO Radio 1 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellen Deckwitz over De Dansmarathon: "Squid Game, maar met Wendy van Dijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV