Lang Leve De Liefde: ‘Seks is de grootste en enige hobby die ik heb’

Lang Leve De Liefde: ‘Seks is de grootste en enige hobby die ik heb’

Bart besluit in Lang Leve De Liefde om zijn date Denise uitgebreid over zijn hobby te informeren. “Seks is de grootste hobby die ik heb. En het is ook de enige hobby die ik heb.”

Lees verder onder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Seks is de grootste en enige hobby die ik heb’ Bart besluit in Lang Leve De Liefde om zijn date Denise uitgebreid over zijn hobby te informeren. “Seks is de grootste hobby die ik heb. En het is ook de enige hobby die ik heb.” Lees verder onder de video. Bart beeldt hobby hijgend uitBart vertelt dat hij zijn seksleven zelfs als sport ziet. Hij doet ook hijgend voor hoe hij dan de hele nacht kan doorgaan met zijn hobby. “Af en toe een sigaretje roken. En door.” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Jeffrey en Jolanda leveren samen commentaar op voetbalwedstrijd Bekijk deze video » Zien: Hennie in tranen door bosje bloemen in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: ‘Seks is de grootste en enige hobby die ik heb’

Bart beeldt hobby hijgend uit
Bart vertelt dat hij zijn seksleven zelfs als sport ziet. Hij doet ook hijgend voor hoe hij dan de hele nacht kan doorgaan met zijn hobby. “Af en toe een sigaretje roken. En door.”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: ‘Seks is de grootste en enige hobby die ik heb’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV