Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’

Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’

Expeditie Robinson heeft met de ranzige eetproef weer voor heel wat ophef gezorgd. Maar volgens De Telegraaf is er nog iets heel smakelijks aan de gang in het survivalprogramma…

Lees verder onder de video.

<em>Expeditie Robinson</em>: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’ Expeditie Robinson heeft met de ranzige eetproef weer voor heel wat ophef gezorgd. Maar volgens De Telegraaf is er nog iets heel smakelijks aan de gang in het survivalprogramma… Lees verder onder de video. Liefde en lust voor JayJay en Sterrin?Eva van Riet heeft namelijk ‘liefde en misschien wel lust’ gespot in Expeditie Robinson. “Sterrin en JayJay gingen de bosjes in! Ze heeft een string aan, het lijkt net alsof ze naakt is”, aldus Van Riet. “Ze zoeken elkaar vaak op in de bosjes, ik vraag me af wat ze daar doen.” Bekijk de video van De Telegraaf over Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Zien: John de Bever over z'n uiterlijk na Expeditie Robinson: "Ik leek wel 200 jaar" Bekijk deze video » Video: geruzie in Expeditie Robinson na wegstemmen Anouk Maas Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’

Liefde en lust voor JayJay en Sterrin?
Eva van Riet heeft namelijk ‘liefde en misschien wel lust’ gespot in Expeditie Robinson. “Sterrin en JayJay gingen de bosjes in! Ze heeft een string aan, het lijkt net alsof ze naakt is”, aldus Van Riet. “Ze zoeken elkaar vaak op in de bosjes, ik vraag me af wat ze daar doen.”

Bekijk de video van De Telegraaf over Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV