Deze week in GTST: Ludo Sanders gebruikt Shanti als lokmiddel, Daan in de problemen

Deze week in GTST: Ludo Sanders gebruikt Shanti als lokmiddel, Daan in de problemen

Deze week in <em>GTST</em>: Ludo Sanders gebruikt Shanti als lokmiddel, Daan in de problemen Het belooft een spannende week te worden in Meerdijk. Deze week zie je in Goede Tijden, Slechte Tijden hoe Richard en Ludo Daan dwingen om Shanti in te zetten als lokmiddel om Billy uit te dagen. Hoewel Daan koste wat het kost zijn familie niet wil meeslepen in deze situatie lijkt het erop dat hij geen eigen keuze meer heeft. Bekijk hierboven wat je deze week kan verwachten in GTST. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen GTST: Hoe loopt het met Ilyas af? (video) Bekijk deze video » Erik de Vogel over nieuwe seizoen GTST: ''Er zit letterlijk een lijk in de kast'' Bekijk deze video » Zien: Janine en Ludo krijgen grote schok te verwerken in trailer GTST Bekijk deze video » Video: Marly van der Velden over 'perfecte derde baby' en onthult ze of Nina terugkomt in GTST Bekijk deze video »
Serie :
Deze week in GTST: Ludo Sanders gebruikt Shanti als lokmiddel, Daan in de problemen

Het belooft een spannende week te worden in Meerdijk. Deze week zie je in Goede Tijden, Slechte Tijden hoe Richard en Ludo Daan dwingen om Shanti in te zetten als lokmiddel om Billy uit te dagen. Hoewel Daan koste wat het kost zijn familie niet wil meeslepen in deze situatie lijkt het erop dat hij geen eigen keuze meer heeft.

Bekijk hierboven wat je deze week kan verwachten in GTST. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze week in GTST: Ludo Sanders gebruikt Shanti als lokmiddel, Daan in de problemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV