Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer

Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer

Zesde seizoen <em>Hunted</em> vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer Het populaire programma Hunted van AVROTROS begint op 1 november aan haar zesde seizoen. In het programma moeten groepen mensen uit handen zien te blijven van het Hunted-team, een speciaal getrainde eenheid van de poltie die voortvluchtigen opspoort. Hierboven zie je de trailer van het nieuwe seizoen. Ga jij kijken? Bekijk de trailer van Hunted hierboven. Vanaf 1 november zie je Hunted iedere maandag om 20.35 uur op NPO3. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Hunted terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer

Het populaire programma Hunted van AVROTROS begint op 1 november aan haar zesde seizoen. In het programma moeten groepen mensen uit handen zien te blijven van het Hunted-team, een speciaal getrainde eenheid van de poltie die voortvluchtigen opspoort. Hierboven zie je de trailer van het nieuwe seizoen. Ga jij kijken?

Bekijk de trailer van Hunted hierboven. Vanaf 1 november zie je Hunted iedere maandag om 20.35 uur op NPO3. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Hunted terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV