Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer

Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer

Zesde seizoen <em>Hunted</em> vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer Het populaire programma Hunted van AVROTROS begint op 1 november aan haar zesde seizoen. In het programma moeten groepen mensen uit handen zien te blijven van het Hunted-team, een speciaal getrainde eenheid van de poltie die voortvluchtigen opspoort. Hierboven zie je de trailer van het nieuwe seizoen. Ga jij kijken? Bekijk de trailer van Hunted hierboven. Vanaf 1 november zie je Hunted iedere maandag om 20.35 uur op NPO3. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Hunted terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Maandag in Hunted VIPS: Birgit Schuurman verstopt zich achter boompje Bekijk deze video » Fajah Lourens onbeschoft tegen helper in Hunted VIPS: "Ik wil eruit!" Bekijk deze video » Zien: Dennis Weening blikt terug op overwinning in programma Hunted VIPS Bekijk deze video »
TV :
Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer

Het populaire programma Hunted van AVROTROS begint op 1 november aan haar zesde seizoen. In het programma moeten groepen mensen uit handen zien te blijven van het Hunted-team, een speciaal getrainde eenheid van de poltie die voortvluchtigen opspoort. Hierboven zie je de trailer van het nieuwe seizoen. Ga jij kijken?

Bekijk de trailer van Hunted hierboven. Vanaf 1 november zie je Hunted iedere maandag om 20.35 uur op NPO3. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Hunted terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV