Zien: Rockband Måneskin promoot nieuwe single 'Mamma Mia' met naaktshoot

Zien: Rockband Måneskin promoot nieuwe single 'Mamma Mia' met naaktshoot

Meestal hoor je nooit meer wat van de winnaar van het Songfestival, maar voor de Italiaanse rockband Måneskin is dat anders. Na de monsterhits 'Zitti è Buoni' en 'I Wanna Be Your Slave' heeft de band weer een nieuwe knaller genaamd 'Mamma Mia'. Bij RTL Boulevard vertelt de band hoe ze aan de inspiratie kwamen voor hun nieuwste nummer.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Rockband <em>Måneskin</em> promoot nieuwe single 'Mamma Mia' met <em>naaktshoot</em> Meestal hoor je nooit meer wat van de winnaar van het Songfestival, maar voor de Italiaanse rockband Måneskin is dat anders. Na de monsterhits 'Zitti è Buoni' en 'I Wanna Be Your Slave' heeft de band weer een nieuwe knaller genaamd 'Mamma Mia'. Bij RTL Boulevard vertelt de band hoe ze aan de inspiratie kwamen voor hun nieuwste nummer. Tekst gaat verder onder de video. InspiratieDe inspiratie voor dat nummer kwam dan weer uit het vermeende cokegebruik van de zanger tijdens de puntentelling. De band speelt graag met de vervagende normen tussen man en vrouw, de nieuwe single wordt daarom ook gepromoot met een naaktshoot. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Rockband Måneskin promoot nieuwe single 'Mamma Mia' met naaktshoot

Inspiratie
De inspiratie voor dat nummer kwam dan weer uit het vermeende cokegebruik van de zanger tijdens de puntentelling. De band speelt graag met de vervagende normen tussen man en vrouw, de nieuwe single wordt daarom ook gepromoot met een naaktshoot.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rockband Måneskin promoot nieuwe single 'Mamma Mia' met naaktshoot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV