Johan Derksen haalt uit naar 'linkse media' rondom De Dansmarathon: "Het is belachelijk"

Johan Derksen haalt uit naar 'linkse media' rondom De Dansmarathon: "Het is belachelijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Veronica Inside zaten zaterdagavond aan de buis gekluisterd tijdens de ontknoping van De Dansmarathon op SBS6. Online is er veel kritiek over het format, het zou namelijk inhumaan zijn om kandidaten zo lang te laten dansen. Johan Derksen is het niet mee eens met deze kritiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar 'linkse media' rondom <em>De Dansmarathon</em>: &quot;Het is belachelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 oktober terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside zaten zaterdagavond aan de buis gekluisterd tijdens de ontknoping van De Dansmarathon op SBS6. Online is er veel kritiek over het format, het zou namelijk inhumaan zijn om kandidaten zo lang te laten dansen. Johan Derksen is het niet mee eens met deze kritiek. Tekst gaat verder onder de video. 'Linkse media'Johan ergert zicht kapot aan de 'linkse media' rondom Dansmarathon: "Bij Expeditie Robinson krijgen de kandidaten drie weken lang niets te eten, en dat is allemaal leuk. Het is echt belachelijk!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Linkse media'
Johan ergert zicht kapot aan de 'linkse media' rondom Dansmarathon: "Bij Expeditie Robinson krijgen de kandidaten drie weken lang niets te eten, en dat is allemaal leuk. Het is echt belachelijk!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen haalt uit naar 'linkse media' rondom De Dansmarathon: "Het is belachelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV