Jan Boskamp wordt boos op Johan Derksen: "Het is godverdomme niet te geloven"

Jan Boskamp wordt boos op Johan Derksen: "Het is godverdomme niet te geloven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Boskamp</em> wordt boos op <em>Johan Derksen</em>: &quot;Het is godverdomme niet te geloven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 oktober terugkijken bij Gids.tv. Niemand minder dan Björn Vleminckx, oud-topscorer van de Eredivisie, stond met een biertje op de tribune tijdens de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse. Johan Derksen onderbreekt Jan in zijn verhaal over Vleminckx, en daar is hij duidelijk niet van gediend: "Met jou kun je helemaal niet serieus over voetbal praten, het is godverdomme niet te geloven!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niemand minder dan Björn Vleminckx, oud-topscorer van de Eredivisie, stond met een biertje op de tribune tijdens de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse. Johan Derksen onderbreekt Jan in zijn verhaal over Vleminckx, en daar is hij duidelijk niet van gediend: "Met jou kun je helemaal niet serieus over voetbal praten, het is godverdomme niet te geloven!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp wordt boos op Johan Derksen: "Het is godverdomme niet te geloven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV