Broer Peter R. de Vries in Op1: "We hebben de draad weer opgepakt"

Broer Peter R. de Vries in Op1: "We hebben de draad weer opgepakt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Broer <em>Peter R. de Vries</em> in <em>Op1</em>: &quot;We hebben de draad weer opgepakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maandag vond de eerste hoorzitting in de strafzaak tegen de twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries plaats. Peter werd dinsdag 6 juli in de Lange Leidsedwarsstraat neergeschoten en overleed een paar dagen later in het ziekenhuis. Broer van Peter R. de Vries, Wouter de Vries vertelt bij Op1 dat hij de draad inmiddels weer heeft opgepakt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Broer Peter R. de Vries in Op1: "We hebben de draad weer opgepakt"

Maandag vond de eerste hoorzitting in de strafzaak tegen de twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries plaats. Peter werd dinsdag 6 juli in de Lange Leidsedwarsstraat neergeschoten en overleed een paar dagen later in het ziekenhuis. Broer van Peter R. de Vries, Wouter de Vries vertelt bij Op1 dat hij de draad inmiddels weer heeft opgepakt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Broer Peter R. de Vries in Op1: "We hebben de draad weer opgepakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV