Op1 gemist? Wouter de Vries brak op vakantie in tranen uit bij lezen spreekwoord

Op1 gemist? Wouter de Vries brak op vakantie in tranen uit bij lezen spreekwoord

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wouter de Vries</em> brak op vakantie in tranen uit bij lezen spreekwoord Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wouter de Vries heeft drie maanden na de dood van zijn broer Peter de draad weer opgepakt, toch heeft hij het er soms nog moeilijk mee. Op vakantie maakte Wouter een puzzeltje en er ontstond een spreekwoord: 'Om staande te blijven is het soms verstandig de knieën te buigen'. Toen Wouter dat zinnetje las, barste hij in tranen uit. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wouter de Vries brak op vakantie in tranen uit bij lezen spreekwoord

Wouter de Vries heeft drie maanden na de dood van zijn broer Peter de draad weer opgepakt, toch heeft hij het er soms nog moeilijk mee. Op vakantie maakte Wouter een puzzeltje en er ontstond een spreekwoord: 'Om staande te blijven is het soms verstandig de knieën te buigen'. Toen Wouter dat zinnetje las, barste hij in tranen uit.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wouter de Vries brak op vakantie in tranen uit bij lezen spreekwoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV