Op1 gemist? Martine Nijkamp voedt haar twee kinderen noodgedwongen op in armoede

Op1 gemist? Martine Nijkamp voedt haar twee kinderen noodgedwongen op in armoede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Martine Nijkamp</em> voedt haar <em>twee kinderen</em> noodgedwongen op in armoede Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Martine Nijkamp leeft samen met haar gezinnetje noodgedwongen op in armoede. Martine moet samen met haar twee kinderen rondkomen van zestig euro in de maand: "De kinderen weten niet anders, het is voor hen normaal dat we in armoede leven." Martine wordt gestraft voor het feit dat ze werkt en dat voelt natuurlijk enorm onrechtvaardig. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Martine Nijkamp voedt haar twee kinderen noodgedwongen op in armoede

Martine Nijkamp leeft samen met haar gezinnetje noodgedwongen op in armoede. Martine moet samen met haar twee kinderen rondkomen van zestig euro in de maand: "De kinderen weten niet anders, het is voor hen normaal dat we in armoede leven." Martine wordt gestraft voor het feit dat ze werkt en dat voelt natuurlijk enorm onrechtvaardig.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Martine Nijkamp voedt haar twee kinderen noodgedwongen op in armoede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV