Volle Zalen met Sanne Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Sanne Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Sanne Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending Cornald Maas is terug met een nieuw seizoen van Volle Zalen, waarin hij portretten maakt van zes podiumpersoonlijkheden die de afgelopen anderhalf jaar op verschillende manieren hebben beleefd, maar elkaar vinden in de passie voor het vak en de zin om weer te kunnen optreden. Elke dinsdag om 20:35 uur op NPO 2. Komende wekenIn de komende weken zijn dat programmamaker en cabaretier Paul Haenen, acteur en theatermaker Nasrdin Dchar, actrice en zangeres Hadewych Minis, acteur en regisseur Hans Croiset, en danser en choreograaf Barrie Stevens. AgendaDe nieuwe reeks begint met singer-songwriter Sanne Hans van de band Miss Montreal. Sanne Hans had al ver voor de pandemie besloten haar agenda minder vol te plannen. Naast het drukke artiestenbestaan brengt ze tegenwoordig samen met haar vriend een deel van het jaar door op Bonaire. AfkomstCornald reist af naar Sanne's geboortedorp Dedemsvaart, waar ze praat over haar jeugd, opvoeding en Overijsselse afkomst. Tijdens een bezoek aan haar voormalige school vertelt ze over het moment dat haar leven 'ontplofte' na een eerste tv-optreden en wat dat met haar deed. Video: Najib Amhali is na 1,5 jaar terug in het theater: "Laat je horen!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Cornald Maas is terug met een nieuw seizoen van Volle Zalen, waarin hij portretten maakt van zes podiumpersoonlijkheden die de afgelopen anderhalf jaar op verschillende manieren hebben beleefd, maar elkaar vinden in de passie voor het vak en de zin om weer te kunnen optreden. Elke dinsdag om 20:35 uur op NPO 2.

Komende weken
In de komende weken zijn dat programmamaker en cabaretier Paul Haenen, acteur en theatermaker Nasrdin Dchar, actrice en zangeres Hadewych Minis, acteur en regisseur Hans Croiset, en danser en choreograaf Barrie Stevens.

Agenda
De nieuwe reeks begint met singer-songwriter Sanne Hans van de band Miss Montreal. Sanne Hans had al ver voor de pandemie besloten haar agenda minder vol te plannen. Naast het drukke artiestenbestaan brengt ze tegenwoordig samen met haar vriend een deel van het jaar door op Bonaire.

Afkomst
Cornald reist af naar Sanne's geboortedorp Dedemsvaart, waar ze praat over haar jeugd, opvoeding en Overijsselse afkomst. Tijdens een bezoek aan haar voormalige school vertelt ze over het moment dat haar leven 'ontplofte' na een eerste tv-optreden en wat dat met haar deed.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen met Sanne Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV