Docu Echo - theater in de tbs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Echo - theater in de tbs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Echo - theater in de tbs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Filmmaker Ingrid Kamerling onderzoekt de relatie tussen tbs-patiënt en hulpverlener aan de hand van het klassieke verhaal van Echo en Narcissus, een theaterstuk dat de tbs'ers en begeleiders opvoeren buiten de kliniek. VertrouwenDoor haar werkervaring in de GGZ won Kamerling het vertrouwen en volgde hen drie jaar lang in de Van der Hoeven Kliniek. Boekje openNiet alleen de tbs'ers worden vastgelegd, ook medewerkers doen een boekje open over hun gevoelens en onzekerheden. FlinterdunHet resultaat is een intieme film die laat zien dat het lijntje tussen behandelaar en tbs'er soms maar flinterdun is. Wie heeft wie eigenlijk harder nodig? En schuilt het beest niet in ieder mens? Achterblijvers: Laura ontmoette haar geliefde Wesley in tbs-kliniek Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Filmmaker Ingrid Kamerling onderzoekt de relatie tussen tbs-patiënt en hulpverlener aan de hand van het klassieke verhaal van Echo en Narcissus, een theaterstuk dat de tbs'ers en begeleiders opvoeren buiten de kliniek.

Vertrouwen
Door haar werkervaring in de GGZ won Kamerling het vertrouwen en volgde hen drie jaar lang in de Van der Hoeven Kliniek.

Boekje open
Niet alleen de tbs'ers worden vastgelegd, ook medewerkers doen een boekje open over hun gevoelens en onzekerheden.

Flinterdun
Het resultaat is een intieme film die laat zien dat het lijntje tussen behandelaar en tbs'er soms maar flinterdun is. Wie heeft wie eigenlijk harder nodig? En schuilt het beest niet in ieder mens?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Echo - theater in de tbs gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV