René van Meurs verloor eetproef van Sylvana IJsselmuiden: "Nooit ballen in mijn mond gehad"

René van Meurs verloor eetproef van Sylvana IJsselmuiden: "Nooit ballen in mijn mond gehad"

Afgelopen zondag (17 oktober) stond de beruchte eetproef op het programma in Expeditie Robinson. De teams moesten Kroatische delicatessen wegwerken, maar dat ging niet bij iedereen even makkelijk. Zo werd cabaretier René van Meurs verslagen "op ervaring".

Lees verder onder de video.

René van Meurs verloor eetproef van <em>Sylvana IJsselmuiden</em>: &quot;Nooit ballen in mijn mond gehad&quot; Afgelopen zondag (17 oktober) stond de beruchte eetproef op het programma in Expeditie Robinson. De teams moesten Kroatische delicatessen wegwerken, maar dat ging niet bij iedereen even makkelijk. Zo werd cabaretier René van Meurs verslagen "op ervaring". Lees verder onder de video. BallenVan Meurs bond de strijd aan met Sylvana IJsselmuiden: wie kon het eerste twee geitenogen wegkrijgen? De cabaretier vertelt achteraf dat hij nog nooit twee van zulke ballen in zijn mond heeft gehad, "en zij blijkbaar wel". Overigens verloor het team van Van Meurs afgetekend van de tegenstanders. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: geruzie in Expeditie Robinson na wegstemmen Anouk Maas Bekijk deze video » Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’ Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
René van Meurs verloor eetproef van Sylvana IJsselmuiden: "Nooit ballen in mijn mond gehad"

Ballen
Van Meurs bond de strijd aan met Sylvana IJsselmuiden: wie kon het eerste twee geitenogen wegkrijgen? De cabaretier vertelt achteraf dat hij nog nooit twee van zulke ballen in zijn mond heeft gehad, "en zij blijkbaar wel". Overigens verloor het team van Van Meurs afgetekend van de tegenstanders.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van Meurs verloor eetproef van Sylvana IJsselmuiden: "Nooit ballen in mijn mond gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV