Jinek: Peter Schouten had eerder willen weten van rol neef Ridouan Taghi

Jinek: Peter Schouten had eerder willen weten van rol neef Ridouan Taghi

Advocaat Peter Schouten, oud-collega en goede vriend van Peter R. de Vries, is van mening dat zij te laat op de hoogte gesteld zijn van het feit dat de neef van Ridouan Taghi, die zijn verdediging voerde, zijn beroepsgeheim zou hebben geschonden: "Als ze dat ons hadden verteld dan had Peter, en ik zeker, er heel anders in gestaan. Dan hadden we gezegd: dit is buitengewoon gevaarlijk dat dit gebeurt. Het feit dat deze communicatie niet naar ons is gekomen...ik vind het echt schandalig."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: Peter Schouten had eerder willen weten van rol neef <em>Ridouan Taghi</em> Advocaat Peter Schouten, oud-collega en goede vriend van Peter R. de Vries, is van mening dat zij te laat op de hoogte gesteld zijn van het feit dat de neef van Ridouan Taghi, die zijn verdediging voerde, zijn beroepsgeheim zou hebben geschonden: "Als ze dat ons hadden verteld dan had Peter, en ik zeker, er heel anders in gestaan. Dan hadden we gezegd: dit is buitengewoon gevaarlijk dat dit gebeurt. Het feit dat deze communicatie niet naar ons is gekomen...ik vind het echt schandalig." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Peter Schouten had eerder willen weten van rol neef Ridouan Taghi


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Peter Schouten had eerder willen weten van rol neef Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV