Bekijk de promo van Missions Impossible met Daisy, Jasper en Simone

Bekijk de promo van Missions Impossible met Daisy, Jasper en Simone

Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van Missions Impossible. Vier presentatoren verrassen onbekende Nederlanders met een - op het oog - onmogelijke uitdaging. Slagen ze er in om deze missie te volbrengen? Dan winnen ze maar liefst tienduizend euro. Bekijk hieronder de promo van dinsdag 19 oktober.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Missions Impossible</em> met <em>Daisy, Jasper</em> en <em>Simone</em> Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van Missions Impossible. Vier presentatoren verrassen onbekende Nederlanders met een - op het oog - onmogelijke uitdaging. Slagen ze er in om deze missie te volbrengen? Dan winnen ze maar liefst tienduizend euro. Bekijk hieronder de promo van dinsdag 19 oktober. Lees verder onder de video. Leren dartenDaisy krijgt de missie om te leren darten en Jasper krijgt een American Football opdracht. En wat zal kandidate Simone moeten doen? Bekijk de promo hierboven en je ziet de deelnemers van vanavond. Het nieuwe programma Missions Impossible is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Dennis van der Geest over nieuw SBS6-programma Missions Impossible Bekijk deze video » Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van Missions Impossible met Daisy, Jasper en Simone

Leren darten
Daisy krijgt de missie om te leren darten en Jasper krijgt een American Football opdracht. En wat zal kandidate Simone moeten doen? Bekijk de promo hierboven en je ziet de deelnemers van vanavond.

Het nieuwe programma Missions Impossible is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van Missions Impossible met Daisy, Jasper en Simone of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV