Bekijk weegmoment van Saar Koningsberger in Expeditie Robinson: "Wat bizar!"

Bekijk weegmoment van Saar Koningsberger in Expeditie Robinson: "Wat bizar!"

Het is vast geen verrassing dat deelnemers van het survivalprogramma Expeditie Robinson veel afvallen. En hoewel Saar Koningsberger op zo'n twee kilo had gerekend, is het toch een stuk meer. "Wat bizar. Dan is er vijf kilo af", zegt ze verbaasd. Bekijk de beelden van Saars weegmoment hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk weegmoment van <em>Saar Koningsberger</em> in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Wat bizar!&quot; Het is vast geen verrassing dat deelnemers van het survivalprogramma Expeditie Robinson veel afvallen. En hoewel Saar Koningsberger op zo'n twee kilo had gerekend, is het toch een stuk meer. "Wat bizar. Dan is er vijf kilo af", zegt ze verbaasd. Bekijk de beelden van Saars weegmoment hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jasper Demollin geniet enorm van pizza na Expeditie Robinson-exit Bekijk deze video » Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’ Bekijk deze video »
TV :
Bekijk weegmoment van Saar Koningsberger in Expeditie Robinson: "Wat bizar!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk weegmoment van Saar Koningsberger in Expeditie Robinson: "Wat bizar!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV