Vier Handen op Eén Buik: Airen Mylene geeft 19-jargie Anna-Maria een pittige training (video)

Vier Handen op Eén Buik: Airen Mylene geeft 19-jargie Anna-Maria een pittige training (video)

Deze week is Airen Mylene te gast in Vier Handen Op Eén Buik om een jonge (aanstaande) moeder te steunen. De moeder die Airen mag bijstaan tijdens haar zwangerschap is de 19-jarige Anna-Maria.

Pittige training
De 19-jargie Anna-Maria en haar vriend Angelo verwachten hun eerste kindje. Hierbij krijgen ze hulp van Airen en Taeke Taekema, die een pittige training in petto heeft: "Door, door, door", wordt er geschreeuwd. Bekijk het fragment van Vier Handen Op Eén Buik in de video hieronder.

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier Handen Op Eén Buik terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vier Handen op Eén Buik</em>: Airen Mylene geeft 19-jargie Anna-Maria een pittige training (video) Deze week is Airen Mylene te gast in Vier Handen Op Eén Buik om een jonge (aanstaande) moeder te steunen. De moeder die Airen mag bijstaan tijdens haar zwangerschap is de 19-jarige Anna-Maria. Pittige trainingDe 19-jargie Anna-Maria en haar vriend Angelo verwachten hun eerste kindje. Hierbij krijgen ze hulp van Airen en Taeke Taekema, die een pittige training in petto heeft: "Door, door, door", wordt er geschreeuwd. Bekijk het fragment van Vier Handen Op Eén Buik in de video hieronder. Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier Handen Op Eén Buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vier Handen op Een Buik: "Deze persoon zou ik willen slaan" Bekijk deze video » Maxime Meiland helpt 16-jarige Loekie in Vier Handen Op Eén Buik: "Het is afzien" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen op Eén Buik: Airen Mylene geeft 19-jargie Anna-Maria een pittige training (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV