Video: Breghje wil haar man Ali B graag meer thuis (Ali Bouali)

Video: Breghje wil haar man Ali B graag meer thuis (Ali Bouali)

Ali B is momenteel met zijn docu Ali Bouali te zien op Videoland. Ali heeft het met zijn kinderen over zijn afwezigheid. De kids weten dat Ali met belangrijke dingen bezig is. Maar Ali B knuffelt ze veel en zegt dagelijks hoeveel hij van ze houdt. Ali's vrouw Breghje had gewild dat Ali een hele dag voor de kinderen kon vrijmaken. Bekijk een fragment van Ali Bouali hieronder.

Zie nu Ali's documentaire Ali Bouali op Videoland.

Video: <em>Breghje</em> wil haar man <em>Ali B</em> graag meer thuis (<em>Ali Bouali</em>) Ali B is momenteel met zijn docu Ali Bouali te zien op Videoland. Ali heeft het met zijn kinderen over zijn afwezigheid. De kids weten dat Ali met belangrijke dingen bezig is. Maar Ali B knuffelt ze veel en zegt dagelijks hoeveel hij van ze houdt. Ali's vrouw Breghje had gewild dat Ali een hele dag voor de kinderen kon vrijmaken. Bekijk een fragment van Ali Bouali hieronder. Zie nu Ali's documentaire Ali Bouali op Videoland. Bekijk ook Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan Bekijk deze video » ZIEN: Jarige Ali B wordt verrast door familie met privéjet: "Ik ben overrompeld" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Breghje wil haar man Ali B graag meer thuis (Ali Bouali) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV