Zie: Nikkie de Jager doodsbang voor haar wassen beeld in Madame Tussauds

Zie: Nikkie de Jager doodsbang voor haar wassen beeld in Madame Tussauds

Nikkie de Jager heeft dinsdag haar eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds in Amsterdam. De presentatrice en make-upartieste plaatste op YouTube de beelden van de eerste ontmoeting en daaruit blijkt dat ze in eerste instantie enige schrik voor haar evenbeeld had. "Oh mijn God, dat ben ik! Ik ben bang voor haar", roept De Jager in de video uit. "Ik heb het gevoel dat ze ieder moment kan gaan bewegen. Het is zo eng", lacht ze. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Zie: <em>Nikkie de Jager</em> doodsbang voor haar wassen beeld in <em>Madame Tussauds</em> Nikkie de Jager heeft dinsdag haar eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds in Amsterdam. De presentatrice en make-upartieste plaatste op YouTube de beelden van de eerste ontmoeting en daaruit blijkt dat ze in eerste instantie enige schrik voor haar evenbeeld had. "Oh mijn God, dat ben ik! Ik ben bang voor haar", roept De Jager in de video uit. "Ik heb het gevoel dat ze ieder moment kan gaan bewegen. Het is zo eng", lacht ze. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Zien: Nikkie de Jager wint Televizier-Ster Presentatrice 2021 Bekijk deze video » Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Nikkie de Jager doodsbang voor haar wassen beeld in Madame Tussauds


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zie: Nikkie de Jager doodsbang voor haar wassen beeld in Madame Tussauds of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV