Video: André Rieu verbijsterd na Mindfuck-experiment Victor Mids

Video: André Rieu verbijsterd na Mindfuck-experiment Victor Mids

Victor Mids is misschien wel de succesvolste illusionist van de laatste jaren. Dat heeft ook André Rieu ondervonden. Hij is zo verbijsterd door de trucs van Victor, dat hij nooit meer mee wil doen.

Lees verder onder de video.

Video: André Rieu verbijsterd na <em>Mindfuck</em>-experiment Victor Mids Victor Mids is misschien wel de succesvolste illusionist van de laatste jaren. Dat heeft ook André Rieu ondervonden. Hij is zo verbijsterd door de trucs van Victor, dat hij nooit meer mee wil doen. Lees verder onder de video. Nieuw seizoen MindfuckMet zijn mix van trucs, illusies en wetenschap weet hij bekend en onbekend Nederland een rad voor ogen te draaien. Naast zijn stijf uitverkochte theatershows en populaire boeken, begint volgende week het allernieuwste seizoen van Mindfuck vol met dingen waarvan je denkt: hoe doet die kerel dat toch? Bij RTL Boulevard zag je het voorproefje met André Rieu. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Mindfuck is vanaf zaterdag 30 oktober om 20.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Mindfuck terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: André Rieu verbijsterd na Mindfuck-experiment Victor Mids

Nieuw seizoen Mindfuck
Met zijn mix van trucs, illusies en wetenschap weet hij bekend en onbekend Nederland een rad voor ogen te draaien. Naast zijn stijf uitverkochte theatershows en populaire boeken, begint volgende week het allernieuwste seizoen van Mindfuck vol met dingen waarvan je denkt: hoe doet die kerel dat toch? Bij RTL Boulevard zag je het voorproefje met André Rieu.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Mindfuck is vanaf zaterdag 30 oktober om 20.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Mindfuck terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: André Rieu verbijsterd na Mindfuck-experiment Victor Mids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV