Zien: Marion Koopmans vreest vierde coronagolf, waarom blijft OMT stil?

Zien: Marion Koopmans vreest vierde coronagolf, waarom blijft OMT stil?

De eerste ziekenhuizen hebben de noodklok alweer geluid vanwege uitgestelde operaties en een hoge druk op de capaciteit vanwege toenemende coronapatiënten. Marion Koopmans is ook bang voor een vierde golf, maar Tijs van den Brink wil weten waarom het OMT zo stil blijft.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Marion Koopmans</em> vreest vierde coronagolf, waarom blijft OMT stil? De eerste ziekenhuizen hebben de noodklok alweer geluid vanwege uitgestelde operaties en een hoge druk op de capaciteit vanwege toenemende coronapatiënten. Marion Koopmans is ook bang voor een vierde golf, maar Tijs van den Brink wil weten waarom het OMT zo stil blijft. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. GriepKoopmans, zelf lid van het OMT, vertelt dat het 'Outbreak Management Team' binnenkort bij elkaar komt om te overleggen over de volgende stap. Verder legt ze uit wat de vierde golf kan beïnvloeden. Het verloop zal volgens Koopmans veel afhangen van ons eigen gedrag en de eventuele aanvullende maatregelen. Ook stelt ze dat we er dit jaar bovendien een 'gewone' griepgolf bovenop krijgen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Marion Koopmans vreest vierde coronagolf, waarom blijft OMT stil?

Griep
Koopmans, zelf lid van het OMT, vertelt dat het 'Outbreak Management Team' binnenkort bij elkaar komt om te overleggen over de volgende stap. Verder legt ze uit wat de vierde golf kan beïnvloeden. Het verloop zal volgens Koopmans veel afhangen van ons eigen gedrag en de eventuele aanvullende maatregelen. Ook stelt ze dat we er dit jaar bovendien een 'gewone' griepgolf bovenop krijgen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marion Koopmans vreest vierde coronagolf, waarom blijft OMT stil? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV