Danny Ghosen zet Franse politica op haar plek in Op1: "Dit zijn vluchtelingen, mevrouw"

Danny Ghosen zet Franse politica op haar plek in Op1: "Dit zijn vluchtelingen, mevrouw"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Danny Ghosen</em> zet Franse politica op haar plek in <em>Op1</em>: &quot;Dit zijn vluchtelingen, mevrouw&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Franse politica Patricia Chagnon, die ook uitstekend Nederlands spreekt, vertelde dinsdag bij Op1 over de schrijnende situatie in Calais. Niet alleen in het vluchtelingenkamp, dat steeds groter wordt, maar ook in de stad zelf. Iedereen die daar de financiële middelen voor heeft trekt weg uit Calais vanwege de vele migranten. Danny Ghosen zet Chagnon even op haar plek: "Zij noemt ze migranten, maar dit zijn gewoon vluchtelingen, mevrouw." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Danny Ghosen zet Franse politica op haar plek in Op1: "Dit zijn vluchtelingen, mevrouw"

De Franse politica Patricia Chagnon, die ook uitstekend Nederlands spreekt, vertelde dinsdag bij Op1 over de schrijnende situatie in Calais. Niet alleen in het vluchtelingenkamp, dat steeds groter wordt, maar ook in de stad zelf. Iedereen die daar de financiële middelen voor heeft trekt weg uit Calais vanwege de vele migranten. Danny Ghosen zet Chagnon even op haar plek: "Zij noemt ze migranten, maar dit zijn gewoon vluchtelingen, mevrouw."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV