Angela Schijf vertelt over Dagboek van een herdershond: "Leukste rol in het stuk"

Angela Schijf vertelt over Dagboek van een herdershond: "Leukste rol in het stuk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Angela Schijf vertelt over <em>Dagboek van een herdershond</em>: &quot;Leukste rol in het stuk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. 22 jaar na haar eerste musicalervaring duikt Angela Schijf, natuurlijk bekend van Flikken Maastricht en Meisje van plezier, weer op in een musicalproductie. In Dagboek van een herdershond speelt ze de Engelbewaarder, maar waarom juist nú? Schijf vertelt dat ze enorm moest lachen om haar rol - "eigenlijk de leukste rol in het stuk" - en dat ze mede daarom dit aanbod accepteerde. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela Schijf vertelt over Dagboek van een herdershond: "Leukste rol in het stuk"

22 jaar na haar eerste musicalervaring duikt Angela Schijf, natuurlijk bekend van Flikken Maastricht en Meisje van plezier, weer op in een musicalproductie. In Dagboek van een herdershond speelt ze de Engelbewaarder, maar waarom juist nú? Schijf vertelt dat ze enorm moest lachen om haar rol - "eigenlijk de leukste rol in het stuk" - en dat ze mede daarom dit aanbod accepteerde.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV