Docu Moby en de magie van de mix gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Moby en de magie van de mix gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Moby en de magie van de mix gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Amerikaanse popmuzikant Moby staat bekend als vernieuwende dance-artiest en activistische veganist, en daar kan nu ook eigenzinnig filmmaker aan worden toegevoegd. In deze autobiografische documentaire gooit hij alles op tafel. VerlossingZijn traumatische jeugd, excessief drugsgebruik, een zelfmoordpoging, zijn zoektocht naar geluk en hoe hij in de muziek verlossing vond. Het komt allemaal voorbij. DrankDankzij de ongelimiteerde toegang tot Moby onderscheidt de film zich van de meer gebruikelijke popdocumentaire, want hoe vaak hoor je een muzikant bekennen dat hij de uitvaart van zijn moeder heeft gemist omdat hij op dat moment door drank buiten kennis was? Matthijs gaat door gemist? Douwe Eisenga speelt grootste stijger Klassieke Top 4000 Bekijk deze video » Frits Spits dolblij met opmars Nederlandstalige muziek: "Waarom niet altijd gedaan?" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Amerikaanse popmuzikant Moby staat bekend als vernieuwende dance-artiest en activistische veganist, en daar kan nu ook eigenzinnig filmmaker aan worden toegevoegd. In deze autobiografische documentaire gooit hij alles op tafel.

Verlossing
Zijn traumatische jeugd, excessief drugsgebruik, een zelfmoordpoging, zijn zoektocht naar geluk en hoe hij in de muziek verlossing vond. Het komt allemaal voorbij.

Drank
Dankzij de ongelimiteerde toegang tot Moby onderscheidt de film zich van de meer gebruikelijke popdocumentaire, want hoe vaak hoor je een muzikant bekennen dat hij de uitvaart van zijn moeder heeft gemist omdat hij op dat moment door drank buiten kennis was?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Moby en de magie van de mix gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV