Jinek gemist? Mattie & Marieke over hun succes en chemie

Jinek gemist? Mattie & Marieke over hun succes en chemie

Marieke Elsinga en Mattie Valk waren dinsdagavond samen met Domien Verschuuren te gast bij Jinek om over het succes van Qmusic te praten. Een van de redenen dat de ochtendshow Mattie & Marieke zo populair is, is het feit dat de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden, vertelt Elsinga: "Wij maken van zes tot tien radio, ik heb om tien uur al meer gelachen dan een ander mens op een hele dag doet. Dat is echt vaak het geval."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Mattie &amp; Marieke over hun succes en chemie Marieke Elsinga en Mattie Valk waren dinsdagavond samen met Domien Verschuuren te gast bij Jinek om over het succes van Qmusic te praten. Een van de redenen dat de ochtendshow Mattie & Marieke zo populair is, is het feit dat de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden, vertelt Elsinga: "Wij maken van zes tot tien radio, ik heb om tien uur al meer gelachen dan een ander mens op een hele dag doet. Dat is echt vaak het geval." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Mattie & Marieke over hun succes en chemie

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV