Zien: Saar Koningsberger eet voor het eerst 'gewone' maaltijd na Expeditie Robinson

Zien: Saar Koningsberger eet voor het eerst 'gewone' maaltijd na Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson weet je van tevoren dat het enorm moeilijk wordt om zo lang niks te eten. Maar als je dan eindelijk weer een normale maaltijd krijgt, is het ook echt smullen.

Genieten
Dat weet afvaller Saar Koningsberger als geen ander. Saar is erg afgevallen en geniet enorm van een 'gewone' maaltijd'. Bekijk de beelden van Saars maaltijd hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Saar Koningsberger</em> eet voor het eerst 'gewone' maaltijd na <em>Expeditie Robinson</em> Bij Expeditie Robinson weet je van tevoren dat het enorm moeilijk wordt om zo lang niks te eten. Maar als je dan eindelijk weer een normale maaltijd krijgt, is het ook echt smullen. GenietenDat weet afvaller Saar Koningsberger als geen ander. Saar is erg afgevallen en geniet enorm van een 'gewone' maaltijd'. Bekijk de beelden van Saars maaltijd hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: ‘Wat spoken Sterrin en JayJay uit in de bosjes?’ Bekijk deze video » Bekijk weegmoment van Saar Koningsberger in Expeditie Robinson: "Wat bizar!" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Saar Koningsberger eet voor het eerst 'gewone' maaltijd na Expeditie Robinson


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Saar Koningsberger eet voor het eerst 'gewone' maaltijd na Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV