Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens kotst tijdens fotoshoot (video)

Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens kotst tijdens fotoshoot (video)

Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje. De kandidaten halen alles uit de kast voor een goed beoordeelde foto. Zo ook Patrick Martens, die natte crackers gebruikt om een hele bijzondere foto te maken. Bekijk de beelden hieronder.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: <em>Patrick Martens</em> kotst tijdens fotoshoot (video) Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje. De kandidaten halen alles uit de kast voor een goed beoordeelde foto. Zo ook Patrick Martens, die natte crackers gebruikt om een hele bijzondere foto te maken. Bekijk de beelden hieronder. Verstand op nulPatrick maakt een braakfoto. Een figurant houdt zijn keel vast en Patrick moet voor de foto 'kotsen'. Hij vertelt in de video hierboven: "Dit zijn allemaal natte crackers. Dat is echt een beetje verstand op nul. Gewoon niet over nadenken." Bekijk de beelden uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Zien: Abbey Hoes moet wildplassen in nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: Frits Sissing gaat tot het uiterste bij eerste aflevering Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens kotst tijdens fotoshoot (video)

Verstand op nul
Patrick maakt een braakfoto. Een figurant houdt zijn keel vast en Patrick moet voor de foto 'kotsen'. Hij vertelt in de video hierboven: "Dit zijn allemaal natte crackers. Dat is echt een beetje verstand op nul. Gewoon niet over nadenken." Bekijk de beelden uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens kotst tijdens fotoshoot (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV