Missions Impossible gemist? Jasper accepteert American football-missie

Missions Impossible gemist? Jasper accepteert American football-missie

Dinsdag 19 oktober konden we in het programma Missions Impossible zien hoe Jasper voor een groot geldbedrag een maandlang heeft geoefend op een American football veld. In het fragment hieronder zien we hoe Jasper de moeilijke opdracht accepteert. Hij hoopt met de prijs naar Bali te kunnen gaan.

200 ballen
Het doel is drie keer achter elkaar in het doel te schieten op een afstand van 27,43 meter. Hij krijgt hier 200 ballen voor. Bekijk de beelden van Jasper in Missions Impossible hieronder.

Het nieuwe programma Missions Impossible is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Missions Impossible</em> gemist? Jasper accepteert <em>American football</em>-missie Dinsdag 19 oktober konden we in het programma Missions Impossible zien hoe Jasper voor een groot geldbedrag een maandlang heeft geoefend op een American football veld. In het fragment hieronder zien we hoe Jasper de moeilijke opdracht accepteert. Hij hoopt met de prijs naar Bali te kunnen gaan. 200 ballenHet doel is drie keer achter elkaar in het doel te schieten op een afstand van 27,43 meter. Hij krijgt hier 200 ballen voor. Bekijk de beelden van Jasper in Missions Impossible hieronder. Het nieuwe programma Missions Impossible is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen Bekijk deze video » Bekijk de promo van Missions Impossible met Daisy, Jasper en Simone Bekijk deze video »
TV :
Missions Impossible gemist? Jasper accepteert American football-missie


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Missions Impossible gemist? Jasper accepteert American football-missie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV