Evert Santegoeds: 'André Hazes heeft mogelijk depressie' (video)

Evert Santegoeds: 'André Hazes heeft mogelijk depressie' (video)

Evert Santegoeds raakt maar niet uitgesproken over André Hazes, die deze week 'vermomd als een soort Michael Jackson' op Schiphol aankwam, na een verblijf in Alicante: "Maar mensen zien heus dat dat Rachel en André zijn."

'Niet bij Rachel in huis'
Wat is de huidige stand van zaken rondom de geplaagde zanger en waar verblijft hij? "Hij is in ieder geval weer terug onder moeders vleugels. Dat kan goed zijn. Hij zit niet bij haar in huis in ieder geval", aldus de hoofdredacteur van Privé. Waar hij dan wel is blijft nog even de vraag.

Depressie?
Santegoeds maakt overigens nog een opvallende opmerking over de reden van de huidige staat van zijn van Hazes: waar veel verhalen over een emotionele burnout of een verslaving de ronde doen, zegt hij: "We horen ook stemmen die zeggen dat hij niet emotioneel ge-burnout is maar een depressie heeft. Dat kan heel lang duren."

Bekijk de video van Strikt Privé hieronder, vanaf 7min00 gaat het over alle perikelen rondom André Hazes

Evert Santegoeds: 'André Hazes heeft mogelijk <em>depressie</em>' (video) Evert Santegoeds raakt maar niet uitgesproken over André Hazes, die deze week 'vermomd als een soort Michael Jackson' op Schiphol aankwam, na een verblijf in Alicante: "Maar mensen zien heus dat dat Rachel en André zijn." 'Niet bij Rachel in huis'Wat is de huidige stand van zaken rondom de geplaagde zanger en waar verblijft hij? "Hij is in ieder geval weer terug onder moeders vleugels. Dat kan goed zijn. Hij zit niet bij haar in huis in ieder geval", aldus de hoofdredacteur van Privé. Waar hij dan wel is blijft nog even de vraag. Depressie?Santegoeds maakt overigens nog een opvallende opmerking over de reden van de huidige staat van zijn van Hazes: waar veel verhalen over een emotionele burnout of een verslaving de ronde doen, zegt hij: "We horen ook stemmen die zeggen dat hij niet emotioneel ge-burnout is maar een depressie heeft. Dat kan heel lang duren." Bekijk de video van Strikt Privé hieronder, vanaf 7min00 gaat het over alle perikelen rondom André Hazes Bekijk ook Bekijk de beelden: André Hazes en moeder Rachel gespot op Schiphol Bekijk deze video » Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen slacht André Hazes: "Naar afkickcentrum geweest, heeft iets te verbergen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Evert Santegoeds: 'André Hazes heeft mogelijk depressie' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: 'André Hazes heeft mogelijk depressie' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV