Video: Raven van Dorst opgesloten in toilethok: "Sluit haar op" (Boederij van Dorst)

Video: Raven van Dorst opgesloten in toilethok: "Sluit haar op" (Boederij van Dorst)

Vanavond kunnen we genieten van de zevende aflevering van Boerderij van Dorst. Deze week staan Herman Brusselmans en Koen Kardashian klaar om te helpen op de boerderij. Bekijk hieronder de promo van Boerderij van Dorst.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Raven van Dorst</em> opgesloten in toilethok: &quot;Sluit haar op&quot; (<em>Boederij van Dorst</em>) Vanavond kunnen we genieten van de zevende aflevering van Boerderij van Dorst. Deze week staan Herman Brusselmans en Koen Kardashian klaar om te helpen op de boerderij. Bekijk hieronder de promo van Boerderij van Dorst. Lees verder onder de video. "Sluit haar op"De boerderij wordt steeds meer de plek die Raven voor ogen heeft, maar er zijn nog genoeg klusjes te doen. De hulp van Herman en Koen komt als geroepen. "Hier geen Goois matras, maar zaad en stront. Laat maar komen!", wordt er geroepen. Ook wordt Raven opgesloten in een toilethok. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje" Bekijk deze video » Boerderij van Dorst gemist? Tygo Gernandt: "Ik slaap bijna nooit 's nachts" Bekijk deze video »

"Sluit haar op"
De boerderij wordt steeds meer de plek die Raven voor ogen heeft, maar er zijn nog genoeg klusjes te doen. De hulp van Herman en Koen komt als geroepen. "Hier geen Goois matras, maar zaad en stront. Laat maar komen!", wordt er geroepen. Ook wordt Raven opgesloten in een toilethok. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Raven van Dorst opgesloten in toilethok: "Sluit haar op" (Boederij van Dorst) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV