Steenrijk, Straatarm: Kinderen mogen dure schoenen kopen

Steenrijk, Straatarm: Kinderen mogen dure schoenen kopen

Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen ook deze keer in Steenrijk, straatarm en week lang van huis, budget en dagelijks leven. "Ik heb nog nooit in zo een dure winkel gestaan", zegt een van de kinderen uit het armere gezin. Bekijk het fragment hieronder.

Dure schoenen
"Soms zie ik mensen met schoenen van 300 euro en dan nog die kleding en dan denk ik hoe kun je dat betalen", vraagt hij zich af. Nu mogen de jongens ook dure schoenen kopen en wat zijn ze blij! Bekijk hieronder het fragment uit Steenrijk, Straatarm.

Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Kinderen mogen dure schoenen kopen Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen ook deze keer in Steenrijk, straatarm en week lang van huis, budget en dagelijks leven. "Ik heb nog nooit in zo een dure winkel gestaan", zegt een van de kinderen uit het armere gezin. Bekijk het fragment hieronder. Dure schoenen"Soms zie ik mensen met schoenen van 300 euro en dan nog die kleding en dan denk ik hoe kun je dat betalen", vraagt hij zich af. Nu mogen de jongens ook dure schoenen kopen en wat zijn ze blij! Bekijk hieronder het fragment uit Steenrijk, Straatarm. Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele (en dure) ballonvaart in Steenrijk, Straatarm: "Speciaal voor mijn vrouw" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Daphne in tranen door situatie van arm gezin Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Kinderen mogen dure schoenen kopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV