Vanavond in Je Huis Op Orde: afgekloven spareribs op de grond van tienerkamer

Vanavond in Je Huis Op Orde: afgekloven spareribs op de grond van tienerkamer

Vanavond krijgen we wel een heel smerig fragment te zien in een nieuwe aflevering van Je Huis Op Orde. De kamer van een tienerzoon ruikt naar een combinatie van zweet, testosteron en pizza.

Vanavond in <em>Je Huis Op Orde</em>: afgekloven spareribs op de grond van tienerkamer Vanavond krijgen we wel een heel smerig fragment te zien in een nieuwe aflevering van Je Huis Op Orde. De kamer van een tienerzoon ruikt naar een combinatie van zweet, testosteron en pizza. Beschimmelde spareribsOp de beelden zien we lege verpakkingen van allerlei soorten voedsel en Viktor vindt zelfs afgekloven spareribs op de grond die helemaal beschimmeld zijn. Daarnaast is de kledingkast helemaal leeg, maar ligt de grond vol met wasgoed. Het eerste wat het team doet is een raampje openzetten, want in deze lucht kunnen ze niet werken. Je Huis op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je Huis op Orde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: waanzinnige metamorfose in nieuw SBS6-programma Je Huis Op Orde Bekijk deze video » Video: je hele inboedel uitgestald, het kan in het programma Je Huis Op Orde Bekijk deze video »

Beschimmelde spareribs
Op de beelden zien we lege verpakkingen van allerlei soorten voedsel en Viktor vindt zelfs afgekloven spareribs op de grond die helemaal beschimmeld zijn. Daarnaast is de kledingkast helemaal leeg, maar ligt de grond vol met wasgoed. Het eerste wat het team doet is een raampje openzetten, want in deze lucht kunnen ze niet werken.

Je Huis op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je Huis op Orde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Je Huis Op Orde: afgekloven spareribs op de grond van tienerkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV