Zien: Gelukkige Gordon deelt beelden van hondje Toto in Dubai

Zien: Gelukkige Gordon deelt beelden van hondje Toto in Dubai

Fijn nieuws voor zanger Gordon want zijn hondje Toto is veilig aangekomen in Dubai. Dinsdag maakte Gordon bekend Toto te laten overvliegen met een privéjet. De dolblije Gordon deelt dan ook vol trots een foto met zijn kleine viervoeter op Instagram. "Mijn liefde is gearriveerd en wat vind hij het geweldig!" schrijft hij erbij. Bekijk hieronder de Shownieuws-video over Toto in een privéjet.

Zien: Gelukkige <em>Gordon</em> deelt beelden van hondje Toto in Dubai Fijn nieuws voor zanger Gordon want zijn hondje Toto is veilig aangekomen in Dubai. Dinsdag maakte Gordon bekend Toto te laten overvliegen met een privéjet. De dolblije Gordon deelt dan ook vol trots een foto met zijn kleine viervoeter op Instagram. "Mijn liefde is gearriveerd en wat vind hij het geweldig!" schrijft hij erbij. Bekijk hieronder de Shownieuws-video over Toto in een privéjet. Bekijk ook Video: Albert Verlinde kan niet geloven dat Gordon in economy class naar Dubai is gevlogen Bekijk deze video » Video: Gordons hondje Toto echt met privéjet naar Dubai gevlogen, dit is waarom Bekijk deze video »
Show :
Zien: Gelukkige Gordon deelt beelden van hondje Toto in Dubai


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gelukkige Gordon deelt beelden van hondje Toto in Dubai of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV