Zien: Lil' Kleine en Jamie Vaes herenigd met zoontje Lío

Zien: Lil' Kleine en Jamie Vaes herenigd met zoontje Lío

Het lijkt toch echt allemaal weer koek en ei tussen de rapper Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes. Er is de laatste tijd ontzettend veel gespeculeerd over de relatiestatus, gezien het geweldsincident in Ibiza en Kleine's bijzondere songteksten.

Zien: <em>Lil' Kleine en Jamie Vaes</em> herenigd met zoontje Lío Het lijkt toch echt allemaal weer koek en ei tussen de rapper Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes. Er is de laatste tijd ontzettend veel gespeculeerd over de relatiestatus, gezien het geweldsincident in Ibiza en Kleine's bijzondere songteksten. "Zijn eindelijk thuis"Op de Instagrambeelden van de rapper is te zien hoe zijn zoontje Lío en verloofde Jaimie Vaes samen door een lobby lopen. Zelf zegt hij tegen zijn zoon: "Lío! Zijn we thuis?! Dat is leuk jongen!" Is dit dan de echte bevestiging dat de twee weer samen zijn? Bekijk ook Lil' Kleine over verloving met Jaimie Vaes: ''We gaan het gewoon doen'' Bekijk deze video » Video: Lil' Kleine en Jaimie Vaes zoenen elkaar: "Is alles toch nog goed tussen hen?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Lil' Kleine en Jamie Vaes herenigd met zoontje Lío

"Zijn eindelijk thuis"
Op de Instagrambeelden van de rapper is te zien hoe zijn zoontje Lío en verloofde Jaimie Vaes samen door een lobby lopen. Zelf zegt hij tegen zijn zoon: "Lío! Zijn we thuis?! Dat is leuk jongen!" Is dit dan de echte bevestiging dat de twee weer samen zijn?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lil' Kleine en Jamie Vaes herenigd met zoontje Lío of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV