Joep Verboeket over sloppenwijk Zuid-Afrika: "Huiselijk geweld en verkrachting"

Joep Verboeket over sloppenwijk Zuid-Afrika: "Huiselijk geweld en verkrachting"

Joep Verboket van Kinderfonds MAMA is te gast bij Tijd voor MAX. Hij vertelt dat er dringend geld nodig is om de schrijnende situatie in sloppenwijken in Zuid-Afrika te verhelpen. Hij vertelt dat het zowel binnenshuis gevaarlijk is voor kinderen vanwege huiselijk geweld, maar ook dat de kans op verkrachting buitenshuis groter is dan het afmaken van de middelbare school.

Joep Verboeket over <em>sloppenwijk Zuid-Afrika</em>: &quot;Huiselijk geweld en verkrachting&quot; Joep Verboket van Kinderfonds MAMA is te gast bij Tijd voor MAX. Hij vertelt dat er dringend geld nodig is om de schrijnende situatie in sloppenwijken in Zuid-Afrika te verhelpen. Hij vertelt dat het zowel binnenshuis gevaarlijk is voor kinderen vanwege huiselijk geweld, maar ook dat de kans op verkrachting buitenshuis groter is dan het afmaken van de middelbare school. Bekij de video van Tijd voor MAX hierboven Bekijk ook Tijd voor MAX: Leona Philippo emotioneel over Kinderfonds Mamas Bekijk deze video » Zien: Stef Bos over nieuwe dichtbundel Achtbaan en leest een stukje voor Bekijk deze video »
TV :
Joep Verboeket over sloppenwijk Zuid-Afrika: "Huiselijk geweld en verkrachting"

Bekij de video van Tijd voor MAX hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joep Verboeket over sloppenwijk Zuid-Afrika: "Huiselijk geweld en verkrachting" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV