Ajax-fans zijn woest: "Shirts nog steeds niet binnen!" (Radar)

Ajax-fans zijn woest: "Shirts nog steeds niet binnen!" (Radar)

Eind augustus werd het nieuwe derde tenue van Ajax gepresenteerd. Het zogeheten Bob Marley-tenue met gele, rode en groene strepen. Trouwe fans bestelden massaal via de webshop van Ajax een exemplaar, maar de levering bleef uit. En de gedupeerden weten nog steeds niet wanneer ze het kunnen verwachten, terwijl de Champions League-wedstrijden al in volle gang zijn. Radar ging er achteraan.

<em>Ajax-fans</em> zijn woest: &quot;Shirts nog steeds niet binnen!&quot; (Radar) Eind augustus werd het nieuwe derde tenue van Ajax gepresenteerd. Het zogeheten Bob Marley-tenue met gele, rode en groene strepen. Trouwe fans bestelden massaal via de webshop van Ajax een exemplaar, maar de levering bleef uit. En de gedupeerden weten nog steeds niet wanneer ze het kunnen verwachten, terwijl de Champions League-wedstrijden al in volle gang zijn. Radar ging er achteraan. Bekijk ook Radar: hoe gevaarlijk zijn borstimplantaten? Bekijk deze video » Radar: zelfs bij gasloos huis toch hogere energierekening Bekijk deze video »
TV :
Ajax-fans zijn woest: "Shirts nog steeds niet binnen!" (Radar)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax-fans zijn woest: "Shirts nog steeds niet binnen!" (Radar) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV