Rico Verhoeven over Collision 3: "Jamal Ben Saddik maakt kans" (video)

Rico Verhoeven over Collision 3: "Jamal Ben Saddik maakt kans" (video)

Aanstaande zaterdag kunnen we een knalwedstrijd verwachten tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Rico vertelt in de uitzending van Radio 538 dat hij hoopt op een sportieve wedstrijd die niet binnen dertig seconden klaar is.

<em>Rico Verhoeven</em> over Collision 3: &quot;Jamal Ben Saddik maakt kans&quot; (video) Aanstaande zaterdag kunnen we een knalwedstrijd verwachten tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Rico vertelt in de uitzending van Radio 538 dat hij hoopt op een sportieve wedstrijd die niet binnen dertig seconden klaar is. Hij maakt kansVolgens de kickboxkampioen zou een korte wedstrij jammer zijn voor het publiek, dus hij hoopt dat Ben Saddik wel wat tegengas gaat geven. Volgens Rico maakt zijn tegenstander een goede kans op de winst, want "je hebt maar één goede knal nodig en je ligt op de grond," aldus de kampioen. Bekijk de video van Radio 538 hierboven Bekijk ook Rico Verhoeven over laatste live interview voor Glory Collision 3 tegen Jamal (HLF8) Bekijk deze video » Zien: Jamal Ben Saddik traint keihard voor GLORY Collision 3 Bekijk deze video »
Sport :
Rico Verhoeven over Collision 3: "Jamal Ben Saddik maakt kans" (video)

Hij maakt kans
Volgens de kickboxkampioen zou een korte wedstrij jammer zijn voor het publiek, dus hij hoopt dat Ben Saddik wel wat tegengas gaat geven. Volgens Rico maakt zijn tegenstander een goede kans op de winst, want "je hebt maar één goede knal nodig en je ligt op de grond," aldus de kampioen.

Bekijk de video van Radio 538 hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven over Collision 3: "Jamal Ben Saddik maakt kans" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV