Khalid & Sophie gemist? Andries Knevel over nepbeelden maanlanding

Khalid & Sophie gemist? Andries Knevel over nepbeelden maanlanding

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Andries Knevel over nepbeelden maanlanding Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse televisie bestaat 70 jaar en dat is voor BNNVARA een reden om de mooiste fragmenten in het zonnetje te zetten. In deze uitzending kiest Andries Knevel voor het fragment van de nagebootste maanlanding, welke hij op 17-jarige leeftijd op televisie zag. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Andries Knevel over nepbeelden maanlanding

De Nederlandse televisie bestaat 70 jaar en dat is voor BNNVARA een reden om de mooiste fragmenten in het zonnetje te zetten. In deze uitzending kiest Andries Knevel voor het fragment van de nagebootste maanlanding, welke hij op 17-jarige leeftijd op televisie zag.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Andries Knevel over nepbeelden maanlanding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV