Khalid & Sophie gemist? Dit zijn genomineerden van NS Publieksprijs

Khalid & Sophie gemist? Dit zijn genomineerden van NS Publieksprijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Dit zijn genomineerden van NS Publieksprijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De enige echte omroepster van de Nationale Spoorwegen is aanwezig in de uitzending van Khalid & Sophie om de genomineerden van de NS Publieksprijs bekend te maken. Onder andere Saskia Noort, Lale Gül en Martien Meiland zijn aanwezig vanwege hun nominatie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Dit zijn genomineerden van NS Publieksprijs

De enige echte omroepster van de Nationale Spoorwegen is aanwezig in de uitzending van Khalid & Sophie om de genomineerden van de NS Publieksprijs bekend te maken. Onder andere Saskia Noort, Lale Gül en Martien Meiland zijn aanwezig vanwege hun nominatie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Dit zijn genomineerden van NS Publieksprijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV