Kees Hulst leest voor uit 'Opgewekt naar de eindstreep' bij Khalid & Sophie

Kees Hulst leest voor uit 'Opgewekt naar de eindstreep' bij Khalid & Sophie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Kees Hulst leest voor uit 'Opgewekt naar de eindstreep' bij <em>Khalid &amp; Sophie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het boek van Hendrk Groen, 'Opgewekt naar de eindstreep', is genomineerd voor de NS Publieksprijs. Acteur Kees Hulst leest de eerste bladzijde van het boek voor, wat over de aftakeling van lichaam en geest gaat. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kees Hulst leest voor uit 'Opgewekt naar de eindstreep' bij Khalid & Sophie

Het boek van Hendrk Groen, 'Opgewekt naar de eindstreep', is genomineerd voor de NS Publieksprijs. Acteur Kees Hulst leest de eerste bladzijde van het boek voor, wat over de aftakeling van lichaam en geest gaat.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees Hulst leest voor uit 'Opgewekt naar de eindstreep' bij Khalid & Sophie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV