Johan Derksen in Khalid & Sophie: "Alle ijdeltuiten aan talkshowtafels"

Johan Derksen in Khalid & Sophie: "Alle ijdeltuiten aan talkshowtafels"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Alle ijdeltuiten aan talkshowtafels&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is met zijn biografie, geschreven door Michel van Egmond, genomineerd voor de NS Publieksprijs. Hij kon niet aanwezig zijn in de uitzending van Khalid & Sophie, dus heeft de talkshow hem zelf opgezocht in Drente. Derksen vertelt over zijn biografie en waarom hij denkt dat het een bestseller is geworden. Hierbij prijst hij journalist Van Egmond, omdat hij de verhalen goed op papier heeft gezet. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Johan Derksen in Khalid & Sophie: "Alle ijdeltuiten aan talkshowtafels"

Johan Derksen is met zijn biografie, geschreven door Michel van Egmond, genomineerd voor de NS Publieksprijs. Hij kon niet aanwezig zijn in de uitzending van Khalid & Sophie, dus heeft de talkshow hem zelf opgezocht in Drente. Derksen vertelt over zijn biografie en waarom hij denkt dat het een bestseller is geworden. Hierbij prijst hij journalist Van Egmond, omdat hij de verhalen goed op papier heeft gezet.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV