Steenrijk, Straatarm: Rijk gezin heeft moeite met klein budget in supermarkt

Steenrijk, Straatarm: Rijk gezin heeft moeite met klein budget in supermarkt

Hieronder zie je een fragment uit Steenrijk, Straatarm van woensdag 20 oktober. Je kan de hele uitzending van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Vanavond was de laatste aflevering van dit seizoen van Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Zoals vaker, leverde dat ook deze week confronterende momenten op.

Lees verder onder de video.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Rijk gezin heeft moeite met <em>klein budget</em> in supermarkt Hieronder zie je een fragment uit Steenrijk, Straatarm van woensdag 20 oktober. Je kan de hele uitzending van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Vanavond was de laatste aflevering van dit seizoen van Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Zoals vaker, leverde dat ook deze week confronterende momenten op. Lees verder onder de video. BudgetMeestal heeft dit gezin geen omkijken naar geld en kunnen ze in de supermarkt kopen wat ze willen. ''In het weekend halen we vaak wat lekkers,'' vertelt de oudste dochter. ''Ik denk niet dat we dit nu nog kunnen doen.'' Het budget zorgt voor wat uitdagingen. Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Budget
Meestal heeft dit gezin geen omkijken naar geld en kunnen ze in de supermarkt kopen wat ze willen. ''In het weekend halen we vaak wat lekkers,'' vertelt de oudste dochter. ''Ik denk niet dat we dit nu nog kunnen doen.'' Het budget zorgt voor wat uitdagingen.

Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Rijk gezin heeft moeite met klein budget in supermarkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV